Ta och vandra i Skottland

by 1375695474 on 28/09/2012

Whiskey-skottÄr du en riktig livsnjutare så får du säkert inte nog av att åka ut på olika resor och även ta del av bra mat och dryck.

Frågan som många ställer ställer sig och även vill göra, är något nytt och spännande och det finns en härlig värld där ute som inte ligger så långt bort från oss i Sverige och vi talar då om det otroligt vackra Skottland. För en livsnjutare så har Skottland allt man kan tänka sig från en vacker natur med stora fält och slott, golf och även så klart Whiskey som förknippas med landet, och är känd för att hålla hög kvalité och även vara lite rökig.

Det finns idag bra och trivsamma resor till Skottland för oss som vill åka på en whiskeyresa Skottland och det handlar inte bara om att smaka på de olika sorterna, utan även att verkligen se och verkligen får den rätta känslan där whiskyn kommer ifrån. Du kommer få lära dig allt om Whiskey som till exempel hur den produceras och även hur den avnjuts på absolut det bästa sättet för att känna den riktiga aromen. Skall man åka på en whiskyresa så skall man också så klart även passa på att vandra i Skottland och det är något som kommer att bli helt oförglömligt.

Vandring Skottland är något speciellt och arrangeras av många resebyråer och arrangörer, och det bästa är att många av dem hittar du på internet där du kan läsa om vad som ingår i de olika paketen. Det man skall tänka på är att man måste se verkligen paketet innehåller så att ni kommer till de platser som ni vill besöka. Att vandra i Skottland kan gå till på många olika sätt, och man kan göra det helt själv eller så tar man hjälp och åker i en grupp. Fördelen många gånger att åka i grupp är att man besöker olika platser varje dag och på detta sätt inte bommar något.

Vandring i Skottland på egen hand så sätter ni ut målen själva vilket kan vara en fördel för vissa. Bokning av hotell etc. kan man så klart göra i förväg så att det kanske blir lite mer avslappnat vilket många uppskattar. Om du nu planerar en whiskyresa eller bara vandra i Skottland, eller varför inte göra båda! Så kommer det bli en upplevelse som inte kan jämföras med något annat som ni har varit med om tidigare. Nästa inlägg kommer att handlar om irländare, Dublin och hur du hittar den bästa whiskey på Irland. Så förbered er på ett hejvilt inlägg!

 

 

 

 

 

 

Previous post:

Next post: