Mitt drömhus i Linköping

by 1375695474 on 15/03/2012

Häromdagen frågade jag en vän om det var enkelt att hitta en trovärdig mäklare i Linköping. Och tydligen så är det enkelt. Precis som vilken annan stad som helst så finns det ganska så många mäklare och i Sverige har vi så bra standard på licenser o.s.v. att faktiskt de flesta mäklarna är bra. Men precis som med allt annat så är det väldigt viktigt att göra ordentliga efterforskningar innan man tar kontakt. Testa att sök på Google, läs på forum och ta kontakt med vänner och bekanta som nyligen har gjort ett husköp i Linköping.
mäklare linköping

Ditt drömhus?

Jag försökte att hitta den häftigaste bostaden i Linköping och jag måste få lova att säga att det finns ett ganska bra utbud bland mäklare linköping. Jag håller er uppdaterade om jag hittar någon bra bostad! Så länge får ni hålla till godo med ett häftigt hus i Spanien. Bilden återfinner du ovan.

Om jag personlig fick välja vart jag ville ha mitt spanska drömhus så skulle jag välja villaområdet ovanför Majelden. Det som är så fint med det området är att du faktiskt har utikt över hela Linköping! Du ser vår vackra domkyrka, hur Stångån slingrar sig fram genom staden. Du kan se hur barnen spelar fotboll och hur damerna i LFC spelar på Jägarvallen.

Tyvärr är det många bostadsområden i Linköping som saknar en fin utsikt och därför så kan det vara bra att välja en fastighetsmäklare Linköping som har bra koll på staden i fråga. För mig är utsikten och omgivning 50% av helhets uttrycket. Hur är det för dig? Fyll på i kommentarerna och berätta vad som är viktigt för er när ni ska köpa hus!

 

Previous post:

Next post: