Hitta bra kontorsstädning

by 1375695474 on 05/12/2012

en-borsteAtt hitta bra kontorsstädning i Linköping och även i andra delar av Sverige kan vara svårare än vad många tror.

Städningen utföras på ett sätt som passar er och det kan vara dagtid eller kvällstid och i stora lokaler, så kan det även vara bra att ha en städare där hela tiden som hela tiden håller rent vilket kan vara viktigt på vissa platser där det springer in och ut människor hela tiden. På vintern så blir det mer smutsigt än vanligt och då är det viktigt att man håller den borta hela tiden för att intrycket som ni ger era kunder är jätteviktig.

Städning i Linköping kan se ut på olika sätt och normalt om man tänker sig en butikslokal eller kontor så skall den städas varje dag. Det som görs är så klart moppning av golv och tömning av papperskorgar samt andra sopor. Vill man även att disken skall rengöras så går det även att beställa det, men det brukar inte ingå i det vanliga paketet. På toaletten så fylls papper på till nästa dag och allt torkas av och rengörs så att det är rent och snyggt.

Beroende på hur ert kontor eller butik ser ut så dammsuger man även vissa korridorer som har tygmattor. Det går alltid att lägga till tjänster om man vill, som att få alla kontorsbord avtorkade varje dag för att normalt så torkas bara de öppna ytorna av. Det som är viktigt för er, det skall ni ta upp när ni skall beställa golvvård och så klart även ta in en offert på vad det kommer att kosta. En viktig sak här som inte många tänker på är att en offert kan vara uppbyggd på ett sätt där man bara tar upp själva grundstädningen och sen tar man extra betalt för andra tilläggstjänsterna, så påpeka att ni vill ha pris på allt, även dessa tjänster.

Kvalité är också en viktig del, och fast en firma kanske är billigare än en annan så kanske de utför en mycket bättre städning eller så gillar man personalen bättre och då kan det vara bra att betala lite extra för det. En annan sak är miljön där firman som utför kontorsstädning i Linköping skall vara medveten om. Vissa företag har även höga krav på det och lever man inte upp till målen så blir det inget avtal för kontorsstädning i Linköping företaget, som kanske då skall börja använda naturliga och ej farliga ämnen för miljön.

 

Previous post:

Next post: